Portokolli i te nxenit (2016-2017).pdf Portokolli i te nxenit (2016-2017).pdf
Size : 893.513 Kb
Type : pdf
Plan mesimor_gjimnaz 2016.pdf Plan mesimor_gjimnaz 2016.pdf
Size : 5068.936 Kb
Type : pdf
Udhezimi i vitit 2016-2017!.zip Udhezimi i vitit 2016-2017!.zip
Size : 1076.472 Kb
Type : zip
STRATEGJIA-2014-2020.pdf STRATEGJIA-2014-2020.pdf
Size : 2302.004 Kb
Type : pdf
15.10.2015_Udhezim_nr_42_dt_15.10.2015.pdf 15.10.2015_Udhezim_nr_42_dt_15.10.2015.pdf
Size : 4215.873 Kb
Type : pdf
Udhezimi 40, dt.09.10.2015.pdf Udhezimi 40, dt.09.10.2015.pdf
Size : 5897.872 Kb
Type : pdf
Udhezimi per emrimin e mesuesit.pdf Udhezimi per emrimin e mesuesit.pdf
Size : 255.396 Kb
Type : pdf
Urdher-Nr.270-14.07.2015.pdf Urdher-Nr.270-14.07.2015.pdf
Size : 1151.19 Kb
Type : pdf
Karta-e-performances-se-shkolles.pdf Karta-e-performances-se-shkolles.pdf
Size : 4105.351 Kb
Type : pdf
Udhezues shkolla si qender komunitare.pdf Udhezues shkolla si qender komunitare.pdf
Size : 8606.354 Kb
Type : pdf
per kriteret e vleresimit.pdf per kriteret e vleresimit.pdf
Size : 920.904 Kb
Type : pdf
urdher_Nr_307_Dt_14_07_14.pdf urdher_Nr_307_Dt_14_07_14.pdf
Size : 632.056 Kb
Type : pdf
Rregullorja .pdf Rregullorja .pdf
Size : 442.783 Kb
Type : pdf
Drafti Korniza Kurrikulare final.doc Drafti Korniza Kurrikulare final.doc
Size : 560.5 Kb
Type : doc
Udhezimi per emrimin e nendrejtorit0001.pdf Udhezimi per emrimin e nendrejtorit0001.pdf
Size : 2108.442 Kb
Type : pdf
Udhezim per emerimin e mesuesit0001.pdf Udhezim per emerimin e mesuesit0001.pdf
Size : 2554.438 Kb
Type : pdf
26.8.2013 Standartet e drejtorit.pdf 26.8.2013 Standartet e drejtorit.pdf
Size : 8619.14 Kb
Type : pdf
Udhezimi nr 46.rar Udhezimi nr 46.rar
Size : 7971.367 Kb
Type : rar
Urdhri per dispozitat normative.pdf Urdhri per dispozitat normative.pdf
Size : 404.458 Kb
Type : pdf
Dispozitat Normative teksti final-1.doc Dispozitat Normative teksti final-1.doc
Size : 773.5 Kb
Type : doc
Udhezimi 2012 - 2013 (final).pdf Udhezimi 2012 - 2013 (final).pdf
Size : 612.876 Kb
Type : pdf
VLERESIMI I NXENESIT NE GJIMNAZ.doc VLERESIMI I NXENESIT NE GJIMNAZ.doc
Size : 35.5 Kb
Type : doc
permbledhese kurrikulare.xls permbledhese kurrikulare.xls
Size : 202.5 Kb
Type : xls
udhezimi_2011_2012.doc udhezimi_2011_2012.doc
Size : 935 Kb
Type : doc
Udhezim_Nr.7_01.02.2011.pdf Udhezim_Nr.7_01.02.2011.pdf
Size : 158.626 Kb
Type : pdf
Udhezues kurrikular.pdf Udhezues kurrikular.pdf
Size : 714.453 Kb
Type : pdf
Shtojcat amza  dhe deftesa.pdf Shtojcat amza dhe deftesa.pdf
Size : 84.775 Kb
Type : pdf
Udhezim-BordiShkolles.pdf Udhezim-BordiShkolles.pdf
Size : 131 Kb
Type : pdf
Udhezim-PlaniVjetorShkolles.pdf Udhezim-PlaniVjetorShkolles.pdf
Size : 121 Kb
Type : pdf
Udhezim-SherbimiPsikologjik.pdf Udhezim-SherbimiPsikologjik.pdf
Size : 156 Kb
Type : pdf
Udhezim-UniformaShkollore.pdf Udhezim-UniformaShkollore.pdf
Size : 93 Kb
Type : pdf
Kodi i Etikes per mesuesit.pdf Kodi i Etikes per mesuesit.pdf
Size : 3428.281 Kb
Type : pdf

Make a free website with Yola