manual_aplikimi_maturant.pdf manual_aplikimi_maturant.pdf
Size : 900.092 Kb
Type : pdf
koeficientet_shkollave.xlsx koeficientet_shkollave.xlsx
Size : 800.248 Kb
Type : xlsx
koeficientet_lendeve.xlsx koeficientet_lendeve.xlsx
Size : 540.933 Kb
Type : xlsx
Lendet me zgjedhje 2018.xlsx Lendet me zgjedhje 2018.xlsx
Size : 16.359 Kb
Type : xlsx
UDHEZIM nr. 16, date 7.5.2018.pdf UDHEZIM nr. 16, date 7.5.2018.pdf
Size : 72.37 Kb
Type : pdf
Matematike D2, matura 2018.xlsx Matematike D2, matura 2018.xlsx
Size : 14.688 Kb
Type : xlsx
Gjuhe letersi D1, Matura 2018.xlsx Gjuhe letersi D1, Matura 2018.xlsx
Size : 14.087 Kb
Type : xlsx
Gjuhe e huaj D3, Matura 2018.xlsx Gjuhe e huaj D3, Matura 2018.xlsx
Size : 14.042 Kb
Type : xlsx

Njoftim për portalin U-Albania , portal në ndihmë të maturantëve për përcaktimin e lëndëve me zgjedhje.

Për tu ardhur në ndihmë të gjithë maturantëve dhe kandidatëve që duan të vazhdojnë studimet e larta ne IAL publike apo private, MAS në bashkëpunim me Rrjetin Akademi Shaiptar kanë publikuar portalin e quajtur ualbania. Në këtë portal do të gjeni informacion: në lidhje me fakultetet dhe programet e studimit për cdo universitet publik ose privat. në lidhje me kriteret e pranimit në programet e studimit për cdo universitet publik ose privat. në lidhje me kuotat e pranimit në programet e studimit për cdo universitet publik ose privat(në ditët në vazhdimësi) për të hyrë në  portalin U-Albania  klikoni në linkun e mëposhtëm

http://ualbania.arsimi.gov.al/Home/IndexHome


Udhezimi nr 14- 26032018 MSH 18- datat AP.pdf Udhezimi nr 14- 26032018 MSH 18- datat AP.pdf
Size : 917.71 Kb
Type : pdf
Njoftim per aplikimin ne A1 dhe A1Z  2018.pdf Njoftim per aplikimin ne A1 dhe A1Z 2018.pdf
Size : 336.436 Kb
Type : pdf

Programet orientuese te Matures 2018  http://izha.edu.al/new/programet-orientuese-pe-maturen-shteterore-2018/

Make a free website with Yola