Duke festuar 60 vjetorin e gjimnazit "18 Tetori"

Perkushtimi , puna e palodhur, deshira dhe pasioni yne u kurorezuan me sukses kur u shpallem fitues! 
Ne panairin e zhvilluar  ne aeroportin "Nene Tereza", ku 23 shkollat e perzgjedhura per te marre pjese duke paraqitur produktin e tyre perpara jurise , kompania jone arriti te prezantohej ne nje nivel mjaft te larte dhe ne nje menyre dinjitoze duke zene dhe vendin e pare.

Ne nje takim me Ambasadorin Donald Lu

Paris, 19 Mars 2016

7 Mars 2016 

Nga aktivitet ne 3 Mars 2016

Ne aktivitet sportiv ne diten e mbylljes se viti shkollor 2014-2015

Me fituesit: Shoqeria me e mire e vitit 2015, Junior Achievement of Albania

Junior Achievement of Albania.docx Junior Achievement of Albania.docx
Size : 15.574 Kb
Type : docx

Nga takimi me Ministren e Zhvillimit Urban, Z. Eglantina Gjermeni

Nga vizita ne ambasaden e USA, 15 Prill 2015

Ne kuader te 70 vjetorit te Clirimit te atdheut, gjimnazi yne u ndesh ne Futboll, djem-vajza me gjimnazin "Janaq Kilica" Fier

Nisur nga rezultatet e  arritura ne Maturen 2014,  shkolla jone, Gjimnazi "18 Tetori" u rendit i 7 ne 10 gjimnazet me te mire te vendit tone 

 
Edhe nje aksion i vogel mund te ndryshoj dicka ne bote(Green line Albania;www.youtube/lets do it Albania; www.greenline.al; www.facebook.com/Ta pastrojmeShqiperine)
22 nentor 2013

 E shndërruar tashmë në një traditë, për të dytin vit rradhazi, Kreu i Bashkisë Lushnjë nderoi me “Çertifikatë Mirënjohje”15 mësues, që ushtrojnë profesionin në shkollat e qytetit të Lushnjës, me motivacionin; “Për kontribut të shquar, dhënë në zhvillimin e Arsimit në qytetin e Lushnjës”. Gjithashtu u vlerësua dhe Shkolla “Kongresi i Lushnjës” si mbartëse dhe trashëguese e vlerave të shkollës “Plotore”.

Me “Çertifikatë Mirënjohje” u nderuan mësuesit: z.Pirro Dani, znj. Feride Gani, znj. Vjollca Pisku, z. Hamit Xheka, z. Kristaq Billo, z. Ptolem Nushi, z. Rrap Zoi, znj. Drita Lala, znj. Valentina Pina, znj. Ariste Kola, znj. Tefta Neço, z. Arben Xhoxhi, z. Qerim Karame, znj. Donika Thomai, z. Llambi Pambuku si dhe Shkolla “Kongresi i Lushnjës”. (6 Mars 2013)

Nga eskursionet ne Maj 2012  Sarande

Per nje Lushnje sa me te paster

55 vjetori i shkolles, 18 Tetor 2011

 

Modul Kercimi 17 Dhjetor 2013, aktiviteti u zhvillua nen drejtimin e mesuesve

Rovena Dhima, Llazar Gjika dhe Anila Toni

 
 

Make a free website with Yola